Fotoverslag Hinterglemm maart 2013

  • Janneke

    Het is er eind vorig winterseizoen niet meer van gekomen, dus om alvast een beetje in de sfeer te komen voor komend winterseizoen, hierbij alsnog wat plaatjes van onze wintersportvakantie afgelopen maart in Hinterglemm met vrienden.

    https://lh3.googleusercontent.com/-VDN_OKMoY6A/UW7o36F5LQI/AAAAAAAAD7I/k-_J_2zZWNw/s640/IMG_1833.JPG

    https://lh4.googleusercontent.com/-q1o31XFcTOY/UW7o5SNoeeI/AAAAAAAAEI0/Nq7Cx2hIBkA/s640/IMG_1834.JPG

    https://lh4.googleusercontent.com/-d0O63kB5uls/UW7pUfNwPcI/AAAAAAAAD8I/SDwd3LjEats/s640/IMG_1851.JPG

    https://lh3.googleusercontent.com/-vIlVdveMVtU/UW7r4Q4XShI/AAAAAAAAD_M/ZQxfUmKjM4U/s640/IMG_1926.JPG

    https://lh3.googleusercontent.com/-JbjE598Kflo/UW7sBM4AZ6I/AAAAAAAAD_8/-syFRwzrFxk/s640/IMG_1932.JPG

    https://lh5.googleusercontent.com/-WyXBEGyLayc/UW7sExUHi7I/AAAAAAAAEAU/EF1bvwmtbcg/s640/IMG_1935.JPG

    https://lh4.googleusercontent.com/-8ONUnOec9xI/UW7sGgIjpLI/AAAAAAAAEAc/ooF3mlrGEPs/s512/IMG_1936.JPG

    https://lh6.googleusercontent.com/-zq0cHGybzu8/UW7v-WjCU1I/AAAAAAAAEBU/Fbpi3SsLgpI/s640/IMG_1963.JPG

    https://lh5.googleusercontent.com/-T4SgmebZXaw/UW7wp2sHJgI/AAAAAAAAECM/a15_a63Db9Q/s640/IMG_1975.JPG

    https://lh3.googleusercontent.com/-sKbmbGF7JOs/UW7w5l26SPI/AAAAAAAAECk/TQ–xvojqdM/s640/IMG_3134.JPG

    https://lh4.googleusercontent.com/-RE9Mf8WK7DA/UW7w9K8FlsI/AAAAAAAAEC0/OiBIcEqlLyw/s640/IMG_3137.JPG

    https://lh3.googleusercontent.com/-ycRKuYqyK30/UW7xEHXAm9I/AAAAAAAAEC8/2_G0Oz0Xkks/s512/IMG_3138.JPG

    https://lh5.googleusercontent.com/-Lt3W2oV9wD8/UW7xPnLEvYI/AAAAAAAAEDU/xrp4RoEczWA/s640/IMG_3142.JPG

    https://lh6.googleusercontent.com/-WgO7RsvI1fw/UW7xUl3RBGI/AAAAAAAAEDs/0RG0R219ZcI/s640/IMG_3150.JPG

    https://lh5.googleusercontent.com/-fdeS_JPu0lg/UW7xfsP0WKI/AAAAAAAAED8/4l8khCRjNpE/s640/IMG_3152.JPG

    https://lh3.googleusercontent.com/-rcZYvIYU0HM/UW7x6DO0MII/AAAAAAAAEFE/owzhH7wixm4/s640/IMG_3164.JPG

    https://lh6.googleusercontent.com/-VBdGLOdgQY4/UW7x9Gu3TZI/AAAAAAAAEFU/IkNvLqITYRo/s640/IMG_3166.JPG

    https://lh6.googleusercontent.com/-FEf-sHcloR4/UW7yEe_a5GI/AAAAAAAAEFk/pkFWl9t_tIE/s640/IMG_3171.JPG

    https://lh4.googleusercontent.com/-3vc75ZFehHI/UW7yckvXf7I/AAAAAAAAEGE/L8U-eAGSR6M/s640/IMG_3178.JPG

    https://lh6.googleusercontent.com/-i2StNbi8O0k/UW7x4asejhI/AAAAAAAAEIk/gcGSBBfXJ5k/s640/IMG_3163.JPG

  • sylv

    hey

    leuke foto's. welk gerecht is het eigenlijk op de ene foto?

    we hebben een paar weken gelezen al in de sneeuw gestaan ( zillertal), maar niet geskiet maar wel gewandeld… :)

  • sylv

    oh volgens mij zie ik al! kaisersmarnh ?

  • Janneke

    Yes indeed…. kaiserschmarrn (:D

  • Vincent (ski.startpagina.nl)

    Janneke Schreef:

    ——————————————————-

    > Yes indeed…. kaiserschmarrn (:D

    Heel makkelijk zelf te maken, Alleen nooit zo lekker als op de piste in Oostenrijk :)

    ingrediënten:

    100 g Bloem

    3 Eieren

    1/8 Liter Melk

    3 EL Boter om te bakken

    1 EL Suiker om te bestrooien (poedersuiker)

    1 snufje Zout

    1 EL Suiker (voor het deeg)

    1 zakje Vanillesuiker

    1 scheut bubbel water (spa rood) of tonic

    Rozijnen (naar smaak even in de stroh-rum laten wellen)

    bereiding:

    Eieren scheiden. Het eiwit stijf slaan. Dooier, bloem, suiker, vanillesuiker, zout en melk tot een vloeibaar deeg roeren. Een scheut tonic of mineraalwater met een scheutje citroen erdoor roeren en rozijnen erbij doen. De stijf geklopte eiwitten voorzichtig in het deeg vouwen.

    Boter in de pan smelten, kaiserschmarrn op laag vuur, goudgeel bakken. Omdraaien en met twee vorken (of houten lepels) in stukken scheuren. Goed doorbakken.

    De Kaiserschmarrn serveren met poedersuiker. Hierbij past pruimencompote, appelmoes of preiselbeeren (rode bosbessen).

    Tip: gebruik niet al te verse eieren, daarmee wordt de Kaiserschmarrn lang niet zo goed.