Andorra ervaring?

  • rEnz

    Dit jaar is ons oog op Andorra gevallen en wel Grand Valira, Pas de la Casa. Is iemand hier al eens geweest? Of kunnen we beter naar een ander dorpje?

  • hilda

    Ik ben er geweest, maar hadden toen weinig sneeuw. Dorpje wel leuk, maar erg druk. Om te skien moet je eerst met latten e.d. een weg oversteken. Ik zou er niet nog een keer heengaan, maar misschien bij genoeg sneeuw was het anders geweest.

  • hilda

    Wel erg ruimte appartementen trouwens.

  • Bas

    Pas de la Casa is het Les Menuires van Andorra. Efficient maar lelijk. Hou je van drinken en roken dan is AND het walhalla!

    Ga je voor piste skieen dan is Gran Valira het beste gebied, ga je voor pitoresk neem dan een van de lager gelegen dorpen. Niet dat dat echt de O'rijkse sfeer benaderd maar je ziet meer natuursteen en hout.

    Wil je off piste ga dan naar het andere skigebied Val Nord. Kun je ook prima piste skieen maar is qua piste km kleiner (veel kleine gebiedjes geschakeld, Pal, Arinsal, Xixerella, La Massana, Erts, Ordino etc.) maar off piste echt een aanrader.

    In Gran Valira is vrijwel alles binnen loopafstand van de piste in Val Nord moet je goed checken hoe ver het is. Pal Arinsal en La Massana heeft allemaal een eigen lift de rest niet dus met de auto:-(

  • A. van Abeelen

    kijk op www.andorfun.nl

    >