onderkomen

  • T.man

    Wij zijn voor een groep van 12 personen nog op zoek naar een hotel of gasthof voor de periode van 15 tot 22 Maart, het hoeft niet in een het centrum of aan de piste te zijn. Wel in of bij een hoger gelegen gebied.

  • Marinus

    Hier, hele pagina vol.

    http://ski.startpagina.nl/prikbord/13197454/overzicht-ski-reizen-en-accos#msg-13197454

    Succes!

  • Janneke

    Ik stel voor dat je eerst uitkiest wel gebied je heen wilt, en dan op een van de vele boekingssites een accommodatie zoekt.

    Op bijv. wintersporters.nl en andere websites kun je criteria invullen om te filteren (bijv. op grootte skigebied, hoogte, afstand, sneeuwzeker, geschikt voor beginners/gevorderen, prijs, après-ski, etc.) en zo een skigebied kiezen dat aan je wensen voldoet. Die informatie kun je dan weer gebruiken als je op een boekingssite iets gaat zoeken. Ik zie dat de genoemde periode niet in een schoolvakantie valt, dus iets vinden moet (nog) niet zo moeilijk zijn.

    Anders kun je ook altijd even bellen met een touroperator. Dat gaat soms net zo snel en makkelijk. Die kunnen in hun systeem in één oogopslag zien wat er beschikbaar is.

  • T.man

    Wij gaan met deze groep al 20 jaar. Mijn ideeën zijn op. Dus suggesties en ervaringen graag. Ik boek altijd rechtstreeks. Hebben Italië Frankrijk Canada en Oostenrijk gehad. Dit jaar is Oostenrijk weer aan de beurt. Dus kom op met al die ideeën.

  • kootje

    Begin bv. eens hier je skigebied uit te zoeken.

    http://www.wintersporters.nl/skigebieden#filter:eyJjb3VudHJ5IjpbImF0Il0sInJhdGluZ1BybyI6WyIxIl0sInNub3dDZXJ0YWludHkiOlsiMSJdLCJzbG9wZXMiOlsiMyJdLCJhcmVhSGVpZ2h0IjpbIjIwMDAiXX0=

    Maar

    dit

    Anders kun je ook altijd even bellen met een touroperator. Dat gaat soms net zo snel en makkelijk. Die kunnen in hun systeem in één oogopslag zien wat er beschikbaar is.

    advies van Janneke maakt het voor jezelf wel veel makkelijker.

  • Els

    Misschien is dit iets:

    http://www.all-inchalets.nl

    Ik heb er geen ervaring mee, maar mij lijkt het helemaal geweldig met een groep.

  • Dirck

    Zitten al enkele jaren met onze groep in Chalet stoefelknoeg te hinterglemm. Leuke accommodatie met catering. Misschien hebben zij nog plaats.

  • T.man

    Allen bedankt. Vooral kootje, via wintersporters.nl in Livigno tercht gekomen en daar een leuk onderkomen gevonden.

  • kootje

    Veel plezier dan alvast.

    En bedankt dat je laat weten, dat het gelukt is.